MAAK KENNIS MET…

Over Johan Ros

Maak kennis met Johan Ros, mediator vastgoed: ‘Met mijn jarenlange ervaring in zakelijk vastgoed en ondernemerschap zet ik mij in als bemiddelaar — mediator — bij zakelijke geschillen. Het kan gaan om een verschil van inzicht met je vennoot, om vastgelopen onderhandelingen of een erfenis die maar niet geregeld wordt. Met de methodiek van ‘’t Goede Gesprek’ bied ik een oplossing die voor alle partijen goed uitpakt.’

Sinds 1976 is Johan Ros actief in het onroerend goed. Eerst voornamelijk als woningmakelaar, later ook als adviseur van ondernemers, bedrijfsmatig onroerend goed (winkels en bedrijfspanden), onteigeningszaken en gebiedsontwikkeling.

‘In al die jaren ben ik het veelvuldig tegengekomen in mijn praktijk: dat een klein verschil van inzicht uit kan groeien tot een jarenlange rechtzaak. Met de methodiek van ‘’t Goede Gesprek’ bied ik een oplossing waar geen advocaat aan te pas hoeft te komen en die voor alle partijen goed uitpakt.’

© Copyright - MKB Vastgoed Mediation - Johan Ros Vastgoedmediator | Onteigeningsadviseur